Navigation Menu+

Bevallingen

Bevallingen zijn heel speciaal. Of het nou een ‘natuurlijke thuisbevalling’  is, een bevalling in het ziekenhuis, een geplande keizersnede. In alle gevallen zijn het momenten die memorabel zijn. De geboorte van jouw/jullie kindje.

Ook hier kan je mij aanroepen om deze momenten vast te leggen zodat je partner, ouder, vriend en of vriendin helemaal met jou bezig kan zijn. Vanaf het moment dat jij ontsluiting hebt kan je mij bellen en ik kom er aan, camera in de aanslag. Behalve dat ik probeer op een zo mooi mogelijke wijze het bevallingsmoment mooi in beeld vast te leggen, neem ik ook nog eens extra handen mee. Zo kan ik bijvoorbeeld net dat ontbrekende glaasje water gaan halen, dat inmiddels warme washandje weer koelen, hulp gaan halen als er niemand op jouw bel reageert en ga zo maar door. Ik blijf tot ongeveer twee uur na de geboorte. Eventueel blijf ik langer om de eerste visite ook te fotograferen. Samen komen we tot een mooi pakket.

We spreken ruim van te voren af wat jouw/jullie verwachtingen van mij zijn en ik vertel wat de mogelijkheden zijn. Zo kan jij samen met je omgeving je helemaal richten op het belangrijkste dat er op dat moment speelt. Jouw bevalling!

Extra aandachtspunten zijn wel, soms is het niet gewenst dat er foto’s gemaakt worden. Alle partijen moeten ingelicht en waar nodig om goedkeuring gevraagd worden.  Denk bijvoorbeeld aan een operatiekamer. Niet elk ziekenhuis zal een fotograaf toe willen staan. Ook hier zijn oplossingen voor te bedenken. Deze neem ik graag met je door in een voorafgaand gesprek.

In alle gevallen kom ik eerst bij je thuis om je wensen door te nemen. Dit gesprek is gratis, tenzij je besluit af te zien van een fotoreportage. Dan breng ik wel een klein bedrag in rekening voor mijn tijd en moeite.

Jij wilt toch ook dat eventuele gaten in jouw herinnering op mooie wijze opgevuld worden! Ik ben jou graag van dienst. Kijk in het menu ‘over mij’ en ‘fotoshoots’ voor meer informatie over mijn werkwijze en andere nuttige informatie