Navigation Menu+

Over mij

Wie ben ik

Aangenaam kennis te maken en welkom op mijn website. Mijn naam is Saskia de Graaff, uw fotograaf aan huis. Fotografie is al jarenlang mijn hobby en dit is in de loop der jaren ietwat uit de hand gelopen. Vandaar de stap in om hier serieus mee verder te gaan. Fotografie is leuk, fotografie is hip, fotografie is duur?? Nee hoor, fotografie is bij mij heel betaalbaar.

Mooie foto’s voor betaalbare prijzen is mijn motto. Lees snel verder bij mijn visie en werkwijze voor meer over mij, of klik meteen verder om uw keuzemogelijkheden bij FotoDeGraaff te ontdekken.

 

Visie en werkwijze

Wat is mijn doel met FotoDeGraaff? Hoe luidt mijn visie. Nou daar kan ik heel kort over zijn. Ik ben van mening dat iedereen, rijk of arm, moet kunnen genieten van mooie foto’s waar ze waarde aan hechten. Tegenwoordig schieten de fotoshoot reportages als wortels uit de grond. Wat ik vaak hoor of lees aan reacties is onder andere: leuke en mooie foto’s, dat zou ik ook wel willen, maar dat is zo duur!. Kortom, niet voor iedereen betaalbaar. Dit zette mij aan het denken. Waarom zou ik het nuttige niet met het aangename combineren en van mijn hobby een dienst maken.

Mijn visie, of misschien wel mijn missie, is dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om in het bezit te komen van mooie foto’s.

Dat gezegd hebbende, heeft u wellicht de vraag waarom ik dan zo goedkoop kan zijn. Ook daar kan ik heel kort in zijn. Ik heb geen fotostudio, ik heb geen pand waar ik voor moet betalen, ik werk niet met make-up, andere soorten van visagie en fancy props. Ik kom enkel met mijn camera bij u aan huis of op een vooraf afgesproken locatie en maak gebruik van het daglicht en uw dagelijkse gang van zaken (Tenzij heel anders afgesproken). Na afloop ga ik thuis aan de slag met uw resultaten en lever binnen een week uw bestanden digitaal aan op USB of via email.

Daarnaast kunt u bij mij geen hardcopy foto’s of canvas bestellen, u krijgt uw bestanden digitaal aangeleverd. Hierdoor zijn mijn kosten erg laag en kan ik u voor lieve prijzen van dienst zijn.

Hiermee heb ik deels mijn werkwijze belicht. Vooraf aan uw fotoshoot nemen wij via email of telefonische afspraak door wat uw wensen zijn. Eventueel kom ik vooraf een keer langs ter kennismaking (Hiervoor reken ik wel extra kosten) Het is mijn doel om de foto’s zo natuurlijk mogelijk over te laten komen. Uiteraard hou ik zo veel mogelijk rekening met uw wensen en zal ik proberen uw gedachten in beeld vast te leggen. Wel wil ik benadrukken dat niet altijd alles mogelijk is, houd uw wensen binnen de reële grenzen.

Bent u op zoek naar een ontspannen, easy to go en vooral betaalbare fotograaf, dan zeg ik, zoek niet verder!