Navigation Menu+

Fotoshoots

Zwangerschap/newborn

Ik kom bij je thuis voor het maken van mooie foto’s van je bolle buik of pasgeboren baby. Hier kan je rekenen op een ontspannen houding en sfeer. Een sessie voor een buikfotoshoot duurt ongeveer anderhalf uur. Hierbij kan je zelf meedenken aan het soort foto’s wat je wilt hebben. Denk aan verschillende outfits, samen met je partner en/of kind of alleen jij. Wil je met deze shoot het geslacht verklappen, of juist niet.

Een newborn shoot vraagt wat extra aandacht. Denk hierbij aan het volgende: de trend is ‘veel bloot’, blote buiken, blote baby’s. Helemaal leuk, maar koud is een belangrijke factor. Zet ruim voordat ik aan de slag ga de verwarming hoger als dat nodig is. Tevens is het prettig om een warme kruik bij de hand te hebben om eventuele kleertjes of lakentjes lekker op voor te verwarmen. Vooral een pasgeboren baby heeft moeite met warmteregulering. Wanneer je een newborn shoot wilt, probeer deze dan bij me te regelen in de tweede levensweek van je kindje. Het navelklemmetje is dan inmiddels weg en je baby zal nog makkelijk in die kleine lieve foetus houding blijven liggen. Als je liever wat later na de geboorte hebt is dat natuurlijk helemaal prima. Wil je liever vlak na of zelfs tijdens de geboorte, ook geen probleem.

Props… heb je zelf wensen m.b.t. leuke foto’s, schroom dan niet om spullen klaar te leggen. Een leuk kledingsetje, knuffeltje, mutsje. Ik kom met alleen mijn camera tenzij anders afgesproken.

Mijn visie is de buik en baby op de meest pure manier vast te leggen. De baby hoeft van mij niet per se te slapen, babyoogjes zijn ook zo mooi. Broertjes en of zusjes hoeven niet weg. Meer zielen, meer vreugd. We werken samen aan een mooie sessie waarin van alles kan en mag. Even een pauze nodig voor een luier of een voeding? Geen probleem, pauzeren doen we niet moeilijk over. Een newborn shoot duurt ongeveer twee uur, maar bij een baby is het geven van een tijdsindicatie erg moeilijk. De gewilligheid van je kindje is een belangrijke factor. Ik zal proberen aan jouw fotowensen te voldoen, echter wil ik geen poses afdwingen bij baby’s.

Familiefoto’s, gezin, huisdier

Ik heb geen studio en werk alleen bij jou thuis of op locatie. Voor de tijd die je afneemt gaan we samen aan de slag. Bij jou thuis een leuke sessie maken of met mooi weer samen aan de wandel in het dorp, de stad, in het bos of waar je wilt. We lopen wat rond, kijken naar mogelijkheden en hebben voornamelijk plezier. We maken samen leuke en spontane herinneringen. Het kan helpen om voor kinderen of huisdieren wat ‘te doen’ mee te nemen. Denk hierbij aan een bal, een piepding, een knuffel, een fiets, een bellenblaas of ballonnen.

Speciale gelegenheid

Wil je dat ik bij een speciale gelegenheid kom fotograferen? Dat kan natuurlijk ook. In overleg is van alles mogelijk. Een (geplande) bevalling, verjaardag, familiedag, trouwdag, rouwceremonie of wat je nog maar meer speciaal vindt.

Optioneel is het ontwerpen van een album. Hierover kunnen we overleg hebben. Kosten hiervan variëren en kan ik daarom niet melden.

Geef eens een shoot cadeau!

Wil je zelf niet voor de lens, maar gun je iemand anders een mooie herinnering? Dat kan. Je kan bij mij complete sessies vooraf, of korting op sessies kopen om deze met een cadeaukaart aan iemand anders te geven. Altijd leuk om een ander te zien lachen.

Uiteraard is het mogelijk zelf de waarde van de bon te bepalen. Mail of bel voor informatie of bestellingen.